高职单招网欢迎您!
首页 重庆 四川 湖南 福建 河南 广东 湖北 江苏 浙江 山东 安徽 海南 江西 广西 北京 天津 河北 山西 辽宁 吉林 上海 贵州 云南 新疆 陕西 甘肃 青海 宁夏 黑龙江 西藏 内蒙古
您当前位置:湖北单招网>>单招试题>>单招英语>>文章详情

湖北中医药高等专科学院2018年单独招生英语试题

来源:湖北中医药高等专科学院

时间:2018-07-13

阅读数:680

扫码关注高职单招网

扫码关注大先生教育

湖北中医药高等专科学院2018年单独招生英语试题


一、单项选择题(每题1分,共10分)

1.The weather is        in April

   A.change       Bchanging      Cchangeable    Dchanged

2.I am fond of         

   A.sail         Bto sail       Csailing       Dsailed

3.She is busy         her lessons

   A.prepare      Bto prepare    Cpreparing     Dprepared

4.It's going to rainDon't        bring your umbrella

   A.forget       Bforget to     Cforgetting    Dforgeted

5.Taiwan is           the southeast of our country

A.to           Bon            Cin            Dat

6.I'm looking forward       you

   A.to see       Bseeing        Cto seeing     Dsaw

7.Are you familiar             this school?

   A.with         Bto            Cfor           Din

8.You can        the dress by credit card

   A.cost         Bspend         Cpay for       Dspent

9.Would you like to         the activity?

   A.join         Btake part     Ctake part in  Djoined

10.The company is        Shanghai

 A.located on                    Blocated in

C.locating in                    Dlocated with

二、阅读理解(每题2分,共20分)

(1)

Scientists say that studying in a group can be more effective  than studying alone. Students say it can be more fun, too! Here are a few tips for organizing a study group.

Organize three to five people in a group. That is because it often works best to have just three to five people in a study group. That way, each person gets the time to talk and make sure he or she understands the material.

Having one person act as the leader can help a group to run smoothly. The leader has to try to keep everyone concentrated on studying so that they won’t waste time talking about other things.

Be prepared! A study group is a place for you to share your understanding of a subject. The other people in the group aren’t there to teach you things you should already know. The more you can offer the group, the more you’ll get from it. Compare your notes and review lessons. If there is something you don’t understand, write down your questions about it before meeting with your study group members.

Take the time to discuss “why questions. Because there is something you are not clear about, so you should try to make a list of such questions. At your next meeting, exchange your ideas of those questions.

1.Before meeting with your study group members,you haveto________.

A.be prepared to teach others               

B.learn the lessons

C.make a list of questions                 

D.take notes

2.Study may get ____ if there are more than five people in a study group.

A.harder       Beasier        Cfunnier       Dbetter

3.The underlined word smoothly means ________.

A.快速地       B.持续地        C.严肃地        D.顺利地

4.In a study group everyone should ________.

A.have good grades              Bshare his ideas

C.talk about anything           Dbe a leader

5.This passage mainly talks about ________.

A.learning to work with others

B.how to build up a study group

C.why you should study in a group

D.the tips about studying more efficiently

(2)

Mrs. Jackson is an American doctor. She is now in China. She works in a children’s hospital in Chongqing. She is also learning Chinese medicine there. She likes Chinese medicine very much. She loves to work for children. She works hard in the day and reads English books on Chinese medicine at night. She learns Chinese from the Chinese doctors and her Chinese friends. Now she can speak some Chinese. She can read some Chinese, too. Her husband, Mr. Jackson, is a teacher. He teaches English in a middle school in Chongqing. He works hard, too. He works from Monday to Friday. He teaches three classes every day.he wants to make more money.

根据短文内容,判断下列句子:正确(T)错误(F)

(    ) 6.The Jacksons are from England.

(    ) 7. Mrs. Jackson works in a children’s hospital in Shanghai.

(    ) 8. Mrs. Jackson is learning Chinese now.

(    ) 9. Mr. Jackson is an English teacher

(    )10. Mr. Jackson doesn’t work hard .

三、完型填空(每题1,10分)

All parents love their children. Many parents want their kids to  1   well-known people when they  2  .Most of them want their kids to live better than others. Many of them  3  their kids will be singers or actors. Actors and singers can  4  money easily in our country. When they appear in the advertisement, they will get   5  money which a farmer or a worker can't make all his life.

Some of the parents want their kids to be businessmen  6  doctors. If they work hard, they will have cars and big houses in several  7  .Some parents want their kids to work in cities and towns. They don't  8  them to work in the countryside. People who work in the cities and towns can get money after the   9  .If you are a famous man, especially an actor, you'll get much but pay a little. A farmer is 10  ---he gets little but pays much.

1. A. do         B. become          C. like         D. work

2. A. grow up    B. get up          C. stand up     D. set up

3. A. make       B. like            C. love         D. hope

4. A. lose       B. make            C. remember     D. take

5. A. many       B. a little        C. much         D. a few

6. A. or         B. and             C. but          D. else

7.A. days       B. weeks           C. years        D. moths

8. A. paly       B. need            C. enjoy        D. want

9. A. retire     B. leave           C.die          D. move

10.A. happy      B. different       C. rich         D. lucky

四、作文(10分)  

请以“My Hometown”为题,用英语写一篇关于自己家乡的短文,描述一下家乡过去和现在的变化。

要求:1.条理清晰,字迹工整,词数50-80词左右。

2.不得写出自己和学校的真实名称。 

    My hometown is a very beautiful city._____________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

参考答案

一、单项选择题(每题1分,共10分)

1.C   2.C   3.C   4.B   5.B   6.C   7.A   8.C   9.C   10.B

二、阅读理解(每题2分,共20分)

1.C   2.A   3.D   4.B   5.B   6.F   7.F   8.T   9.T   10.F

三、完型填空(每题1,10分)

1.D   2.A   3.D   4.B   5.C   6.A   7.C   8.D   9.A   10.B

四、作文(10分)

参考译文略


免责声明:本文系本网编辑转载,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。如涉及作品内容、版权和其它问题,请在30日内与本网联系,我们将在第一时间删除内容,联系电话:023-88190008!

想对作者说点什么?

我来说一句

请先登录

相关新闻

湖北单招网合作热线

400-0509-023

周一至周日:9:00-21:00

高职单招网新浪博客

立即关注

2013-2019 湖北单招网, All Rights Reserved. | 渝ICP备16012042号-2 | 渝公网备 50011202500631号

公司地址:重庆市两江新区金贸时代19幢507(轻轨3号线金渝站1号出口)| 广告投放:15023308442(曾老师) |合作加盟:15025359797(刘老师)

×
  • 真实姓名:
  • 手机号码:
  • 意向学校:
  • 意向专业:
  • 邀答数量:
  • 毕业学校
  • QQ号码: